Πρόγραμμα θερμομόνωσης  (ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ v. 1.31)


Technical Flyers Video Tutorial Energynius
Σεμινάρια - Θεσσαλονίκη
Σεμινάρια - Αθήνα

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας και βελτίωσης της ενεργειακής συμπεριφοράς των ελληνικών κατασκευών γίνεται ολοένα σημαντικότερη και πιο επιτακτική. Η FIBRAN, με παρουσία 30 και πλέον χρόνων στο χώρο των κατασκευών και της μόνωσης, αλλά και ως παραγωγός θερμομονωτικών υλικών, διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις. Η εταιρεία βρίσκεται στο πλευρό του τεχνικού κόσμου, προτείνοντας σειρά ολοκληρωμένων κατασκευαστικών εφαρμογών για τη σωστή/ορθή προστασία των κτηρίων από το κρύο και τη ζέστη, τον ήχο και τη φωτιά.

Σε αυτά τα πλαίσια, η FIBRAN δημιούργησε και σας παρουσιάζει το λογισμικό Ενεργειακής Μελέτης “ENERGYNIUS”. Το πρόγραμμα βασίζεται στο λογισμικό ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ και είναι πιστοποιημένο από την Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Ενέργειας (ΕΥΕΠΕΝ) με αριθμό έγκρισης 217/09-11-2011.

Το “ENERGYNIUS” έχει εξοπλιστεί με εργαλεία λογισμικού από την τεχνολογία αιχμής στο χώρο του προγραμματισμού. Παράλληλα, προσφέρει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας των χρηστών, τόσο με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας, όσο και μεταξύ τους.

Με την ελπίδα το “ENERGYNIUS” να αποτελέσει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας της εταιρείας με τον τεχνικό κόσμο, αλλά κυριότερα, πολύτιμο εργαλείο μελέτης και σχεδιασμού για τους μηχανικούς, η FIBRANπαραμένει ανοιχτή σε κάθε πρόταση που θα μπορούσε να συνεισφέρει στη βελτίωση του προγράμματος.

Εγγραφή στο πρόγραμμα Energynius

Η τεχνική ομάδα της FIBRAN